website creation software

Relaties

Een klein overzicht van cliënten & relaties op alfabetische volgorde

Aad Scholtes Maatwerk in meubelen. Bij mij kunt u terecht voor al uw wensen op het gebied van interieur op maat gemaakt. Voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

AM Restyle & Living geeft oude meubels een tweede leven. Originele en betaalbare meubels heb ik in de webshop en in mijn werkruimte / showroom staan. Ook worden er meubels in opdracht voor klanten gerestyled. Neem eens een kijkje in de webshop.

Avanti mode. Persoonlijkheid, mode en comfort, de collectie`s zijn voor de vrouw die persoonlijkheid, mode en hoge eisen stelt. Zij houdt ervan zich vrouwelijk, casual en smaakvol te kleden, terwijl zij oog houdt voor detail. Avanti mode is trendvolger.

Beyond Silence YOGA IN MAASSLUIS - Voor rust en ontspanning. Yogastudio Beyond Silence, José van Workum 06-45397893.

Bouwbedrijf S.C. van den Berg B.V. in De Lier is hèt adres voor al uw plannen op bouwgebied, zowel voor nieuwbouw en verbouw als renovatie- en restauratiewerkzaamheden. Na een persoonlijk gesprek en opname van het werk wordt een vrijblijvende offerte aangeboden.

Da Vinci Laboratory Solutions. Serving the lab community with the development, production, distribution and deployment of top quality, state of the art instruments, software, supplies and services.

De Drie Keersen zorgt voor de gehele stoffering van uw woning, bedrijf of ieder ander in te richten pand. Ons team creëert graag een goede combinatie voor u, uit de vele mogelijkheden die onze bijzondere collectie biedt. Kom gerust langs en laat u verrassen.

Drukkerij Riezebos is de spin in het web van communicatie-uitingen. Wij beginnen bij het ontwerp en begeleiden het traject tot en met de productie. Dit kan dan zijn drukwerk (huisstijlen, brochures, etc.), maar ook auto- of gevel belettering, websites en andere digitale media!

Bij Echte Bakker Langerak staat kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Daarom mogen wij ons Echte Bakker noemen. Voor het lekkerste brood en gebak bent u hier dus aan het juiste adres. Alle producten worden iedere dag vers gemaakt in onze eigen bakkerij.

Erica klust bij speciaal voor senioren, de klusvrouw voor al uw klusjes in- en rondom het huis. Tel. 0618289934.

Ecell Power Support is uw kwalitatieve partner en specialist voor noodstroomvoorzieningen en bijkomende uitdagingen met jarenlange ervaring op het gebied van het leveren, installeren en onderhouden van statische No-Break systemen.

Glass Inside is specialist op het gebied van glas in het interieur. Glazen deuren in veel variëteiten tot aan automatisch schuivende glazen deuren en designdeuren toe. Glazen wanden, inloopdouches en al dan niet verwarmde spiegels. Beloopbaar glas, glazen balustrades, werkbladen van glas en nog veel meer.

Klusbedrijf Weltevree is het klusbedrijf als u op zoek bent naar iemand die in één keer de klus kan klaren. Al uw klussen onder één dak is niet voor niks onze slogan. Of het nu gaat om timmer-, tegel-, sanitair-, installatiewerk of tuin- en straatwerkzaamheden.

Lillymay Photography voor alle fotografie rond het gezin, gespecialiseerd in newborn fotografie.

Marco Zwinkels is mijn naam en als allround fotograaf kan ik u helpen met al uw fotografische wensen. Mede door mijn jarenlange ervaring in de reclamewereld kan ik met u meedenken vanaf het eerste concept tot de keus van de uitvoering.

Nudibranch is een jong en dynamisch bedrijf op het gebied van visuele communicatie, zoals webvideo's, bedrijfsfilms, journalistieke reportages en commercials. Daarbij gespecialiseerd in onderwater producties.

Opgenoort Belastingadvies / FiscVision ondersteunt bij bijzondere fiscale kwesties die o.a. vaak spelen bij accountants- en administratiekantoren. Daarnaast worden fiscale cursussen gegeven om financiële intermediairs alert en up-to-date te houden.

P2M International BV Leverancier / Importeur van wePresent WiPG. De wePresent WiPG verbindt elke PC, IPad, Android tablet, Tablet PC of mobiele telefoon draadloos met iedere display of projector. Draadloos (interactief) presenteren met maar liefst 64 personen in Full HD.

Raasveld Bennis Financieel Planners - Geld. Je hebt er je hele leven mee te maken. Geld maakt dromen en doelen waar. Wie je ook bent en waar je ook heen wilt. Dus kun je maar beter zorgen dat je je geld goed geregeld hebt. Raasveld Bennis helpt je daarbij met een Financieel Plan.

Sagram grafisch bureau. Zoekt u een klein bureau om uw huisstijl te ontwerpen, uw reclamewerk op te maken en om uw website te bouwen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Galerie Vellekoop & Vellekoop. Galeriehouder Piet Vellekoop was zijn hele leven lang bezig met creatieve vormgeving in bloemen en planten. Logisch dat zijn gevoel voor kunst dan ook goed ontwikkeld is. Profiteer van zijn ervaring en belangstelling voor kunst als u iets moois aanschaft en laat hem persoonlijk meedenken.

Your Personal Chef. Wilt u thuis of op locatie een etentje organiseren zonder dat u zich hoeft te bekommeren om de inkopen, de bereiding en de afwas? Your Personal Chef neemt u deze werkzaamheden graag uit handen. Kijk voor meer informatie op onze website.

© Copyright Administratiekantoor De Lier - Alle rechten voorbehouden